Var det bättre förr? Innan elcyklar som Batavus fanns.

Jag hittade en bild på en gammal cykel härom dagen och min första tanke var hur i hela friden man kunde klara av att cykla på en sådan. Hur tänkte de egentligen när de byggde den? Det måste varit grymt krångligt att ta sig upp på den, och körde man på minsta lilla sten så lär man ju ha slagit sig ordentligt! Det är ju skithögt! Nej, tacka vet jag moderna cyklar där man inte behöver vara en akrobat för att börja trampa. Och på tal om moderna cyklar, har du någon gång provat en elcykel? Det har jag! Det var en cykel som heter Batavus och enligt cykelhandlaren så är Batavus Elcyklar bland de bästa som finns. Jag kan inget om elcyklar, så jag får helt enkelt tro på honom. 

Jag vill ha en sån

Jag kände mig lite som en barnunge när jag provcyklade för den första tanken som kom in i min skalle var att jag ville ha en! Ingen analys överhuvud taget, bara "jag vill ha!" Nu har jag inte köpt en ännu men det kommer nog att ske tror jag. Den jag är mest sugen på heter Batavus Torino och även om det verkar vara en damcykel så bryr jag mig inte om det. Den är snygg och den har en korg monterad. Och så slipper man den jobbiga stången i mitten. Är det någon i hela världen somm vet varför herrcyklar ska ha en sån stång? Vansinne säger jag... 

3 Oct 2018

Vidir.se

Numera jobbar Vidir Geirsson på Villavitanova som VD. Mer information finns på linkedin. Vidirs fotografi ligger på is men bloggen fortsätter att leverera av en annan fotofantast! Även om han har flyttat från bloggen kommer du att kunna njuta av fina bilder här, vi fortsätter att skriva om professionella bilder och senaste nytt inom det området.

  

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: