Smidigt att kunna klippa sig själv

Jag har alltid haft ganska kort hår och inte direkt klippt någon frisyr. Det har gjort att jag på egen hand, eller med hjälp av min fru har kunna trimma håret med en hårtrimmer hemma. Det är rätt skönt att slippa gå till frisören, mycket enklare att göra det själv. Jag har även skägg, men ett vältrimmat sådant. Nyss köpte jag ny skäggtrimmer och hårtrimmer. Jag kollade dock på nätet efter rakapparat bäst i test innan jag bestämde mig för vilken jag skulle köpa. Man vill ju ha den som funkar bäst och som även har bra pris. Det finns ju många märken både på rakapparat och trimmer. Det är ju Braun, Philips med mera. Sen finns det ju såna på NetoNet med. Fördelen med trimmer är att den går använda även på en dam eller kvinna, som vill ha kortare hår. 

Alltid bra jämföra på nätet

Jag har det senaste lärt mig att det är rätt så bra att jämföra det man ska köpa, på en jämförelsesajt före man bara köper. Det är ju enklare med att kolla på en sån sajt. Annars får man ju nästan ta butik för butik om man ska jämföra på egen hand. Det tar ju lite onödig tid, eller hur? En sida jag använt en del för att jämföra, det är bästitest.org. Det är en bra sida som jämför en massa olika saker. Så ska även ni köpa något, så kolla på deras sida först och jämför modeller med varandra.

8 Dec 2018

Vidir.se

Numera jobbar Vidir Geirsson på Villavitanova som VD. Mer information finns på linkedin. Vidirs fotografi ligger på is men bloggen fortsätter att leverera av en annan fotofantast! Även om han har flyttat från bloggen kommer du att kunna njuta av fina bilder här, vi fortsätter att skriva om professionella bilder och senaste nytt inom det området.

  

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: