Göra sig fin inför en fotografering

Är det så att du har bokat in dig för att bli fotograferad? Kanske det är så att du ska ta porträttfoto eller är det till och med bröllopsfoto? Det är inte fel att göra sig extra fin, oavsett varför du ska fotograferas. Det kan göras genom fransförlängning Stockholm eller fransförlängning Göteborg, beroende på var du bor. Du kan fixa naglarna, samt se till att gå till frisören innan. Kanske lägga en fin makeup och satsa även på att ha på dig snygga och bekväma kläder. Om det nu inte är bröllopsfoton, då ska ni ju ha på er brudklänning och så vidare.

Viktigt att känna sig bekväm

Om man inte känner sig bekväm med det man har på sig eller hur man ser ut, så kan det synas på korten. Man spänner sig eller ser onaturlig ut. Om man gillar det man har på sig samt har en snygg sminkning, fixat sig med lite skönhetsbehandlingar så kan det bli bättre. Du blir med avslappnad. Sen är det viktigt att ha en bra fotograf med som du känner dig bekväm med.

Testa hemma

Innan du väljer att lägga pengar på ditt utseende kan du faktiskt testa själv hemma. ta på dig de kläder du tänkt ha vid fotograferingen, och lägg sedan en smakfull make-up och sätt upp håret provisoriskt. Ta sedan bilder på egen hand och testa att lägga till långa fransar och snygga naglar med ett redigeringsprogram. När du hittar en look du gillar kontaktar du skönhetssalongen och visar hur du vill ha det. Sen är du redo för en proffsfotografering! 

 

2 Jun 2019

Vidir.se

Numera jobbar Vidir Geirsson på Villavitanova som VD. Mer information finns på linkedin. Vidirs fotografi ligger på is men bloggen fortsätter att leverera av en annan fotofantast! Även om han har flyttat från bloggen kommer du att kunna njuta av fina bilder här, vi fortsätter att skriva om professionella bilder och senaste nytt inom det området.

  

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: