Se över mitt hemmakontor

Till största delen så är mitt "kontor" överallt kan man säga. När man jobbar som fotograf så kan man fotografera i studio, hemma hos någon, utomhus och så vidare. Men jag har faktiskt ett kontor hemma, eftersom jag måste sköta bokföring med mera och då är det bra att ha en plats för detta. Dock är det så att jag inte direkt har engagerat mig i det och skaffat mig bra kontorsmöbler. Att ha rätt möbler för kontoret är nog rätt bra. Det ska ju vara bekvämt att sitta där och jobba med menar jag. 

Investera i lite nya möbler till kontoret

Som det är nu, så har jag ett gammalt skrivbord samt en vanlig köksstol. Det kanske inte är det bästa. Så ska nog se över om jag inte kan köpa lite nya kontorsmöler. Kanske ska satsa på att ha ett skrivbord som man kan höja och sänka. Sedan även satsa på en bra kontorsstol. I längden är det inte skönt att sitta på en vanlig stol, man får liksom träsmak i baken efter en stund.

Skönt med frihet

Fördelen att vara sin egen med eget företag är att jag inte måste sitta inne på mitt kontor dagarna i ända. Jag kommer ut och ser mig omkring i mitt jobb och det är något jag trivs med. Jag kan även välja att sitta på kvällar eller helger och sköta bokföringen på hemmakontoret om jag vill. Det är bra att man kan göra som man vill!

24 Oct 2018

Vidir.se

Numera jobbar Vidir Geirsson på Villavitanova som VD. Mer information finns på linkedin. Vidirs fotografi ligger på is men bloggen fortsätter att leverera av en annan fotofantast! Även om han har flyttat från bloggen kommer du att kunna njuta av fina bilder här, vi fortsätter att skriva om professionella bilder och senaste nytt inom det området.

  

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: