Sprid din fotokonst

För att folk ska göras medvetna om din talang som fotograf; ta dig på allvar i ditt skapande och se hur talangfull du faktiskt är så måste du göra reklam för den. De allra flesta konstnärer blir framgångsrika först när de visar upp sin konst och i en värld där mycket talang trängs om lite utrymme så gäller det att visa framfötterna. Man får inte ha för mycket skrupler, för står man och trampar på samma punkt i evigheter.

Reklam

Varför inte använda sig av ett reklamföretag? Få professionell hjälp med att nå ut; skapa en hemsida, optimera den för att locka trafik, synas på webben i rätt sammanhang...

Tross är en reklambyrå med bas i Jönköping, de arbetar med nyskapnde, innovativa idéer för marknadsföring och är precis vad du som kämpande fotograf behöver. Om du vill bli ett namn som folk i branschen känner igen, som får uppmärksamhet för dina kreationer, då kan du dra väldigt stor nytta av ett litet samarbete med Tross, din webbyrå i Jönsköping.

Så att du kan fokusera på konsten

Såhär skriver Tross själva på sin hemsida:

TROSS webbyrå i Jönköping har den breda kompetensen som krävs för att lyckas på webben. Vi tar hand om hela projektet från ”ax till limpa”.

Det innebär att du kan gräva ner dig i dina fotoprojekt i lugn och ro medan Tross sköter marknadsföringen och ser till att du når ut i de rätta kanalerna, på rätt sätt. Du slipper vara strateg och kan fokusera på konsten vilket i regel är att föredra.

Tross erbjuder avancerad hjälp till riktigt bra priser, det är välinvesterade slantar!

7 Jul 2016

Vidir.se

Numera jobbar Vidir Geirsson på Villavitanova som VD. Mer information finns på linkedin. Vidirs fotografi ligger på is men bloggen fortsätter att leverera av en annan fotofantast! Även om han har flyttat från bloggen kommer du att kunna njuta av fina bilder här, vi fortsätter att skriva om professionella bilder och senaste nytt inom det området.

  

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: