Säkerhet i bil för barn

Ibland tar jag med mig mina barn när jag ska åka ut och fotografera. Det har gjort att jag har fått investera i bra bilbarnstolar. Det är extremt viktigt att ha rätt sorts bilbarnstol till barnet. Det finns olika sorter beroende på ålder och vikt på ditt barn. Om du ska skaffa bilbarnstolar du med, så hittar du olika modeller hos Pyret & Snäckan. Deras bilbarnstolar följer alla föreskrifter samt att de har bra funktioner och design. Det finns förresten inte bara bilbarnstolar hos Pyret & Snäckan, utan de erbjuder även andra produkter så som barnvagnar, skötväskor och andra tillbehör.

Barnvagnar för barnen

Hos Pyret & Snäckan köpte jag även den barnvagnen vi har. Det är en Mountain Buggy. Detta är en barnvagn som passar den aktiva familjen. Alltså passar den oss, som är ute och fotograferar titt som tätt. Visste ni förresten att denna vagn har ett motto som säger ”Life without limit”. Bakom denna vagn står det en far, som ville kunna ta med sin son och vandra på bergsstigarna i Nya Zeeland. Han hittade inte en enda barnvagn som passade för detta så han byggde en helt egen. Det är bra för oss idag, som även vi kan ha en egen Mountain Buggy. Med denna vagn kommer man fram i stort sett överallt! Hos Pyret & Snäckan finns det flera modeller av detta märke. Det finns till exempel Urban Jungle, Urban Jungle Duo och smarta Swift, sportiga Terrain, syskonvagnen + One och superslanka dubbelvagnen Duet.

30 Oct 2016

Vidir.se

Numera jobbar Vidir Geirsson på Villavitanova som VD. Mer information finns på linkedin. Vidirs fotografi ligger på is men bloggen fortsätter att leverera av en annan fotofantast! Även om han har flyttat från bloggen kommer du att kunna njuta av fina bilder här, vi fortsätter att skriva om professionella bilder och senaste nytt inom det området.

  

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: