Mallorca ger perfekta bilder

Som fotograf, så försöker man hela tiden hitta perfekta motiv. Jag tycker att vissa platser i världen, så är det enklare att få perfekta bilder. Genom att åka utomlands så kan man hitta de perfekta motiven och vyerna. Jag skulle vilja köpa hus på Mallorca, för där är en plats jag fått många bra kort! Man behöver inte ens engagera sig att rätta till eller leta, utan det är bara att ha med kameran och så kommer motiven bara så där!

Perfekta semesterbilder

Att ta den perfekta semesterbilden, hur gör man det? Ja det beror på vem man frågar och vad man anser vara perfekt. Fråga är om man köper ett hus på Mallorca, är det då semesterbilder, eller bilder från hemma? Det kanske beror på hur man bor där, om man bor ibland eller på heltid. 

Ta med dig kameran

Vart du än åker i världen, ta alltid med dig kameran. Det spelar ingen roll om du har köpt hus på Mallorca eller åker på semester på Kreta eller tar en dagstur hemma i Sverige. Du kan stöta på det pefekta motivet lite varstans. Då är det bra att ha med sig kameran så att du kan föreviga det. Själv har jag alltid med mig kameran, oavsett vad jag ska göra. För man vet aldrig när man hittar en sak som man vill ha på bild. Så se till att även du gör på samma sätt, så ska du se att du kommer att få en massa bra bilder.

27 Mar 2018

Vidir.se

Numera jobbar Vidir Geirsson på Villavitanova som VD. Mer information finns på linkedin. Vidirs fotografi ligger på is men bloggen fortsätter att leverera av en annan fotofantast! Även om han har flyttat från bloggen kommer du att kunna njuta av fina bilder här, vi fortsätter att skriva om professionella bilder och senaste nytt inom det området.

  

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: