Låt någon annan städa ditt hem

De allra flesta njuter av att ha ett hem som är städat och ordning i. Dock är det så att många har inte den tiden eller lusten att se till att det alltid är så. Många har ett heltidsjobb som tar mycket tid i anspråk. Lägg därtill att du kanske har en familj, med barn som i sin tur har aktiviteter som ska göras. Kvar är en stund på helgen och då är det inte så roligt att lägga den tiden på att städa. Vad man kan göra då är att anlita en städfirma i Stockholm. När det kommer till att välja vilken städfirma i Stockholm man ska välja så har jag ett tips. Det är att anlita Städenergi. Välj själv om du vill att de ska komma en gång i veckan eller då och då.

Behov av flyttstädning?

Städenergi har inte bara hemstädning utan de erbjuder även flyttstädning i Stockholm. Du kan boka in detta online. En flyttstädning hos Städenergi innebär:

  • Du får en städning av personal med kompetens inom flyttstädning då de utför 35-50 stycken per vecka
  • Fönsterputsning ingår i flyttstädningen
  • Du betalar ingen framkörningsavgift
  • Du får nöjd kundgaranti

Så om du behöver flyttstädning i Stockholm eller om du har behov av att få ditt hem städat så är Städenergi bra val. De utför ett bra arbete och med sin nöjd kund garanti så blir det alltid så städat som du vill ha det. Är du inte nöjd efter första städningen så gör de om den, utan kostnad.

10 Mar 2016

Vidir.se

Numera jobbar Vidir Geirsson på Villavitanova som VD. Mer information finns på linkedin. Vidirs fotografi ligger på is men bloggen fortsätter att leverera av en annan fotofantast! Även om han har flyttat från bloggen kommer du att kunna njuta av fina bilder här, vi fortsätter att skriva om professionella bilder och senaste nytt inom det området.

  

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: