Lägg ner lite tid på hemmet

Som fotograf kanske man är ute och flänger en del för att hitta nya motiv, nya perspektiv och jagar den rätta bilden. Dock är det inte fel att lägga ner lite tid på hemmet, och möbleringen så att man när man väl är hemma kan trivas på ett bra sätt. Såväl som att ett foto kan kännas som att där vill jag kliva in och göra mig hemmastadd, så ska det kännas när man kommer hem till sitt eget lilla krypin. En möbel som är värd att satsa lite mer på är sängen. Sängar finns i stort sett varje hem, om man inte nu sover på en soffa eller så. Tiden en person tillbringar i sängen, är ganska så lång, en tredjedel av livet faktiskt. Då är det bra att ha en skön och bekväm säng! Om du är ute efter att kolla in nya sängar så har WeGot ett stort utbud av dessa. Hos dem finns det sängar i olika storlekar, prisklasser och modeller.

Satsa på en skön bäddmadrass

I sängen är det inte fel att ha en skön bäddmadrass. Dessa finns ofta i olika tjocklekar och kan göra din säng mycket bekvämare. WeGot erbjuder bäddmadrasser i flera olika storlekar och prisklasser så väl som i olika material.

Handla möbler hos WeGot

WeGot har även andra möbler till hemmet, så väl som inredning. Du hittar allt från utemöbler till soffor, matbord, bäddsoffor och mycket mer hos dem. Du kan handla via nätet så väl som att åka till deras butik som ligger i Malmö.

8 Jan 2017

Vidir.se

Numera jobbar Vidir Geirsson på Villavitanova som VD. Mer information finns på linkedin. Vidirs fotografi ligger på is men bloggen fortsätter att leverera av en annan fotofantast! Även om han har flyttat från bloggen kommer du att kunna njuta av fina bilder här, vi fortsätter att skriva om professionella bilder och senaste nytt inom det området.

  

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: