Jag har äntligen slutat röka

En last jag haft i många år, det är att röka. Jag har inte varit stolt över det, men har man ett beroende så har man. Det har dessutom inte direkt vart kul att vara rökare. Det är ju inte så trevligt att gå ut, när det regnar eller snöar, eller att avbryta en trevlig fika bara för att springa ut och ta ett par bloss. Sedan har det ju inte varit det bästa för ekonomin heller. Rökning kostar pengar och det en hel del. Dessutom höjer de ju hela tiden priserna. Jag har många gånger försökt att sluta, på flera olika sätt, men i stort sett alla kända, och okända metoder. Men så hittade jag https://www.eqcigs.se/. Denna sida har elektroniska cigaretter. Alltså e-cigg, som de även kallas.

Jag är nu helt rökfri

När jag hittade den sidan så var det för att jag sökte efter nytt sätt att sluta röka. Tänkte då att det inte kan skada att testa en el-cigg. Så jag beställde hem ett kit, med allt som man behövde. Man behöver alltså inte en massa e-cigaretter, utan det räcker med en enda. Den fyller man på med en vätska som innehåller nikototin. Sen drar man in ångan, och slipper alla gifter och lukten som vanliga cigg ger. Man kan styra mängden nikotin med, så jag gjorde så att jag trappade ner på det, lite då och då. Nu har jag lagt av helt, så kan äntligen kalla mig rökfri!

12 Mar 2018

Vidir.se

Numera jobbar Vidir Geirsson på Villavitanova som VD. Mer information finns på linkedin. Vidirs fotografi ligger på is men bloggen fortsätter att leverera av en annan fotofantast! Även om han har flyttat från bloggen kommer du att kunna njuta av fina bilder här, vi fortsätter att skriva om professionella bilder och senaste nytt inom det området.

  

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: