Du måste inte städa själv

Att må bra är grundstommen för ett tillfredsställande liv. När mår vi som bäst? När vi ägnar oss åt sådant som vi kan, som vi tycker om och som får oss att utvecklas. Vi trivs i sällskap med människor vi älskar och vi vill befinna oss i rena, inspirerande miljöer. Vi lägger ner vår själ för att inreda våra hem enligt den stil vi tycker om och vi vill såklart att våra hem alltid ska vara rena och städade. Men trivs vi med att städa? Tycker vi att städning är en sådan grej som vi kan, tycker om och som får oss att utvecklas? Sällan. Visst finns det undantag, men för de allra flesta är städning ett nödvändigt ont som vi väldigt gärna slipper.

Fint hemma utan att behöva städa

Det går att slippa. Många av oss hör mammas röst inombords och den uppmanar oss att lyda och städa våra rum så ofta som sig bör. Vi lyder oftast, men plågar oss genom processen. Men det behöver inte vara så!

Med du ägnar dig åt sådant du kan, tycker om att göra och som får dig att utvecklas så kan Blue4 hjälpa dig med städningen. KS Städ & Fönsterputs är en städfirma i Malmö som du som bo i trakterna med fördel kan kontakta för städhjälp. För den som önskar hjälp med städning i Lund  rekommenderar jag Blue4. Båda dessa företag erbjuder såväl kompetens som flexibilitet och sekretess. Du behöver inte oroa dig för att mamma ska få nys om att du anlitar en städfirma för hemstädningen medan du själv är ute och fotograferar, går på gym, eller helt enkelt bara hellre använder tiden till att kolla på såpoperor och äta chips.

Mer tid för njutning? Skaffa städhjälp idag.

 

19 Apr 2016

Vidir.se

Numera jobbar Vidir Geirsson på Villavitanova som VD. Mer information finns på linkedin. Vidirs fotografi ligger på is men bloggen fortsätter att leverera av en annan fotofantast! Även om han har flyttat från bloggen kommer du att kunna njuta av fina bilder här, vi fortsätter att skriva om professionella bilder och senaste nytt inom det området.

  

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: