Det har blivit dags att byta fönster

Även jag drabbas ibland av vardagliga problem. Det kan inte bara vara ut och fotografera man kan syssla med. Just nu är mitt huvud upptaget med att tänka på fönster. Jag har nämligen insett att de som sitter i vårt hus, inte håller mycket länge till. Så det har blivit dags att byta dem. Byta fönster är inget jag gjort innan, men ett fönsterbyte, kan det vara så svårt då? Det är klart, ska man byta alla fönster, så kan det ju bli jobbigt, vi har ganska så många nämligen. Det är kanske läge att kontakta en hantverkare som kan ge mig pris på vad ett fönsterbyte skulle kosta.

Sedan var det det här med fönstersorter

Precis, fönstersort, vilken ska man ha? Kollar man på nätet så finns det ju hur mycket fönster som helst. Det är allt från underhållsfria fönster till fönster som inte går sönder till fönster som hindrar buller och en massa fler. Det lutar åt att köpa underhållsfria fönster, då det låter som att man inte behöver underhålla dem en massa. Jag vill inte hålla på och skrapa och måla dem varje år. Men även här är det kanske bra att prata med en hantverkare om vad för fönster som är ett bra val. Jag menar det måste väl de ha koll på, om de nu bytt många fönster innan. Det räknar jag med i alla fall att de vet. Så jag får ta steget att kontakta en hantverkare till att börja med.

21 Mar 2018

Vidir.se

Numera jobbar Vidir Geirsson på Villavitanova som VD. Mer information finns på linkedin. Vidirs fotografi ligger på is men bloggen fortsätter att leverera av en annan fotofantast! Även om han har flyttat från bloggen kommer du att kunna njuta av fina bilder här, vi fortsätter att skriva om professionella bilder och senaste nytt inom det området.

  

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: